27-06-08

How to make a baby?

Ons baby-project is zeer bewust gekomen. Eenmaal de beslissing genomen gingen we ervoor.

Zoals een zeer goede vriendin, lotgenoot, reeds schreef werd het "sex for life". Ik kan het niet beter omschrijven. Dit betekende voor ons dat onze frequentie van sex nodig moest worden opgedreven.  Ja, we horen niet toe tot die groep die sowieso 3 maal per week sex heeft. Vroeger speelde de vraag daarom wel eens door mijn hoofd "Zijn we wel een goed koppel?". Gelukkig heb ik die vraag al al lang affirmatief beantwoord. We zien elkaar super graag, we zouden niet meer kunnen zonder elkaar en we doen veel met en voor elkaar. Ook op fysiek vlak is er voldoende aantrekking om ons eigenlijk geen zorgen te maken. Dus JA WE ZIJN EEN GOED KOPPEL!!!

Ons "babyproject" verplichtte ons wel meer sex te hebben. Dit had wel een leuke bijwerking: meer sex hebben doet meer zin in sex krijgen. Maar ook nu nog blijken afgelopen maanden ons schema soms zeer strak te liggen. We benutten dus niet elke cyclus optimaal. Soms is dat ook bewust: bewust een rustpauze, bewust een moment om eens niet te veel te moeten hopen. Om minder pijn te voelen als het toch weer eens op niets is uitgedraaid. Bewust jezelf beschermen.

Het maakt ook precies niet veel uit. Veel sex, en sex op het juiste moment resulteerde toch totnogtoe nog niet in een embryo. Misschien hebben we er té bewust voor gekozen voor een baby. Misschien ben ik er te veel mee bezig geweest afgelopen maanden. En hoe langer het duurt, hoe erger het wordt. Het is niet evident om het los te laten. Ergens las ik dat er nog geen medicijn bestond om het te doen vergeten. Als iemand dit geneesmiddel toevallig kent, wil je het me dan aub laten weten. Ik slik het onmiddellijk.decoration

14:16 Gepost door Bokje in Liefde | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

26-06-08

Hoe het allemaal begon

decoration
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Mijn ventje en ik zijn al meer dan 4 jaar getrouwd. We hebben al 10 jaar een relatie. We krijgen dan ook al meerdere jaren de vraag "en nog geen kindjes?". Vooral sinds we getrouwd zijn horen we deze vraag / opmerking meermaals, alsof je trouwt om kinderen te krijgen. Je weet wel hoe dat gaat hé: op nieuwjaar "en dit jaar een kindje hé". Tot vorig jaar  hadden we nog geen behoefte om kindjes te hebben.


Maar in september 2007 veranderde dat. We gingen ervoor. We wilden het toch wagen om een kleine ukkepuk op de wereld te zetten.

   

 

 
decoration
 
 
 
 
decoration

 

 

 

16:30 Gepost door Bokje in Liefde | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |