20-10-09

Mama

Nee, ik ben nog geen mama. Jammer genoeg. Ons klein ventje wil er niet ter wereld komen en maakt ook geen aanstalten om dat in de nabije toekomst te doen. Gisteren ben ik op monitoring en controle gemoeten. Alles was ok en onze kleine man was een groot stampconcert aan het geven. Morgen terug monitoring. En normaal donderdagavond binnen om ingeleid te worden zodat ik vrijdag zou bevallen.

Maar nu back to the title: mama. Binnenkort wordt ik mama. Maar mijn mama (en papa) zijn gisteren vertrokken op reis. Dik tegen haar zin. Haar eerste kleinzoon zou geboren worden en ze zou er niet bij zijn. Mijn ouders gaan NOOIT op zomerverlof. Vorig jaar in oktober kregen ze een goedkope aanbieding voor een minicruise en ze tekenden erop in. Wie had nu gedacht dat ik een jaar later zou bevallen als zij op “hun boot” zouden zitten?

Mama was helemaal over haar toeren en op van de stress voor ze vertrok. Eigenlijk vond ik best dat ze wat overdreef en dat ze beter genietend naar haar vakantiebestemming zou vertrekken. Maar dat zat er niet in. Misschien zal ik haar nog begrijpen eens ik zelf mama ben. Misschien wekt dit speciale gevoelens op.

In ieder geval, ik begrijp wel dat ze de geboorte van haar kleinzoon liever wil “meemaken” vanuit België dan vanuit een verre zee. Jammer genoeg heeft onze man besloten om te blijven zitten tot ze effectief op reis vertrekt, want nu zal hij “geforceerd” ter wereld worden gebracht, terwijl zijn grootouders “genieten” van hun zicht op zee.

moeder dochter

08:52 Gepost door Bokje | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Hallo

Begrijp ik het goed dat jij ook een vorm van adenomyose had? Mij zeggen ze al anderhalfjaar dat er niets aan de hand is en nu is er aan het licht gekomen dat ik een zeer lichte voor van adenomyose heb en maak ik me zorgen of het nooit meer gaat lukken .. Ik werd hier eurforisch te lezen dat jij bijna gaat bevallen en het dus wel kan lukken ...
Veel succes met de bevalling

x
c

Gepost door: Caroline Raes | 20-10-09

toy toy Dag bokje

Lang geleden hé. Maar ik bleef je volgen en duim voor een super vlotte bevalling zodat er nog x aantal achterkomen... Ik reken erop dat ik een foto krijg van je zoontje net zoals de eerste echofoto!
Dus doe het goed en vlotjes hé!!

doei

Linda

Gepost door: linda | 20-10-09

Veel succes met de bevalling!Ik ben ook aan het aftellen, nog 6 weken...:))

Gepost door: daisy | 20-10-09

Heykes Ik wens je veel succes met de bevalling en hoop voor jou dat het misschien toch nog vanzelf in gang zou schieten...is altijd leuker hé!

Ja je mama...ik ben mama van 2 intussen en kan haar alleen maar gelijk geven...vanaf dat wezentje op jouw buik ligt wil je elke stap meemaken...het zit niet alleen in je hoofd maar ook in je hart...kortom in je hele wezen en dat gaat er NOOIT meer uit...geloof me!

Succes en hou ons op de hoogte hé! En genieten maar!!!!

Groetjes x

Gepost door: Vrouwtjelief | 22-10-09

Lieve bokje

D-Day komt nu echt wel heel close.
Een jarenlange wens komt nu in vervulling.

Ik wens je heel veel succes met de bevalling. Geniet van elk moment en laat ons inderdaad maar eens een foto van je ukje zien!

Liefs

Gepost door: Sterretje | 22-10-09

Bokje, als je nog niet bevallen bent, dan heel veel succes vannacht en evt morgen met de inleiding cq bevalling.
Nog een paar uurtjes en dan heb je je mannetje in je armen. Besef je het al?

Liefs Libelle

Gepost door: Libelle | 22-10-09

Bokje, laat ons niet langer in spanning.....hoe is het met jullie?

Liefs Libelle

Gepost door: Libelle | 27-10-09

De commentaren zijn gesloten.