16-09-09

Stuit op de natuur

Sinds mijn controle vorige week, ben ik al dagelijks bezig met de vraag “hoe zou mijn zoontje liggen?” Zou hij al gedraaid zijn? Wat als hij niet gedraaid is? Stel dat ik vroeger beval, voor mijn controle op 30 september, en ze kunnen geen meting meer doen?

Op zich maak ik me geen zorgen in de bevalling. Het is vooral de onzekerheid die me lastig maakt. Een controlefreak als ik moet natuurlijk terug tegen de willekeur van de natuur opbotsen. Ik had het al langer moeten weten dat de natuur zich niet laat commanderen. En mijn zoontje duidelijk ook niet. Misschien lijkt hij wel op mij ;-), ook een type dat net het omgekeerde doet van wat men vraagt, hihihi.

En dan natuurlijk een keizersnede vind ik niet echt een aangenaam gedacht. Dit betekent dat ik vastgeluisterd aan bed zal liggen de eerste dagen. Niet eens zelf mijn lang verwachte wondertje uit of in bedje nemen. Laat staan wassen. Ik die niet graag afhankelijk ben van anderen, zal dit des te meer zijn. En dan nog tijdens de mooiste tijd van mijn leven.
Bovendien zou borstvoeding ook moeilijker op gang komen na een keizersnede. Maar goed moeilijk gaat ook zeker :s.

Maar ok als dat het beste is voor de gezondheid van mijn zoontje, zal ik dat met “plezier” ondergaan. Er zijn veel ergere dingen in het leven. En het gaat ook wel voorbij. Alleen was die controle maar niet zo veraf dan was toch al een deel van de onzekerheid weg. Pfffffffffffffffffffffffffff

stuitligging

10:48 Gepost door Bokje in (Wan)hoop | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Nog 4 weekjes!!! Wat gaat het snel zeg. Nog even en je kunt je kleine mannetje in je armen sluiten! Ik hoop voor je dat hij nog gedraaid is.

Liefs Libelle

Gepost door: Libelle | 16-09-09

De commentaren zijn gesloten.