25-08-09

Shot zich een bult

Lang heb ik moeten wachten voor ik zeker was dat ik hem voelde. En ondertussen voel ik hem heel frequent. Ongeveer een week of twee geleden begonnen zelfs de echte stampjes. Echt bulten stampt hij. Je ziet mijn buik op en neer wippen en een bult naar boven komen. Hij kan het zelfs even aanhouden. En als je voelt, voel je een verharding in mijn buik. Het is wel nog te onduidelijk om te merken of het een hand of voet is.

Hij lijkt het zich ook niet meer aan te trekken of ik rustig ben of niet. Als hij zich wil laten voelen, zal hij het niet laten. Zo waren we vorig weekend naar Parijs. We hebben daar veel gewandeld (lees de toeristische trekpleisters bezocht), en kleine meneer was de hele tijd goed bij bewustzijn aan het meegenieten van de bezoekjes. Het is wel leuk om hem zo vaak en duidelijk te voelen.

Anderzijds als hij zich even niet laat voelen (want sommige dagen is hij precies toch wel meer moe dan andere), dan komt een ieniemienie angstmonstertje piepen. Het lijkt me wel opvallend nu dat hij vooral van het weekend houdt, en veel minder van weekdagen (net zijn mama ;-).

beweging

14:41 Gepost door Bokje in Roze bril | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Moet een fantastisch gevoel zijn, zo je kleintje voelen bewegen in je buik!!

Geniet er maar van!

Gepost door: Elke | 26-08-09

het grote genieten is echt begonnen..

Fijn toch hè. Flinke jongen hoor!!!
Dat hij op de mama lijkt dat hopen we (en vrezen we loool) allemaal!

Gepost door: Mom to be | 27-08-09

De commentaren zijn gesloten.