20-08-09

Zon, zee, strand = genieten

Vakantie, zalig genieten. Strand, zon en zee. Wat wil een mens nog meer? En dat allemaal aan de Belgische kust. Ja ver weg trekken doen we al jaren niet meer. De laatste keer was onze huwelijksreis, 6 jaar geleden. En nu met een kleintje in de buik, zou ik het zeker niet riskeren om ver weg te trekken. Dus naar ondertussen jaarlijkse traditie naar de Belgische kust getrokken. En wat hadden we geluk met het weer.

We vertrokken vlak na de laatste controle, diegene die me toch met een klein angstmonster had opgezadeld. Maar wonder boven wonder heb ik weinig gedacht aan het angstmonster. Komt het omdat ik meer vertrouwen krijg? Komt het omdat het idee dat het allemaal wel eens goed zou kunnen komen reëler wordt? Of komt het door de vakantie, volledig relax en ontspannen? Bijna dagelijks op het strand liggen met bikini aan, en kijken naar het op en neer wippen van de buik bij het wakker zijn van onze kleine uk. Zalig en geruststellend.

Op het strand viel het ook op hoeveel zwangeren er wel niet zijn. Ik heb al gehoord dat 2009 een babyboom-jaar zou zijn. Natuurlijk vallen de zwangeren me eens te meer op nu. En dan maar vergelijken met de buik en zien wie voor mij of na mij zou moeten bevallen. Iets dat vorig jaar misschien wel een kwelling zou zijn geweest, was nu best wel plezant.

En natuurlijk zijn de gezinnen met buggy’s en spelende kinderen overtollig aanwezig. De baby’s trokken het meest mijn aandacht en deden me al wat vooruit blikken naar volgend jaar. Dan zullen we vast terug aan zee zitten met onze kleine jongen. Zalig uitkijken naar de toekomst, waarbij alles toch goed komt!

decoration

09:49 Gepost door Bokje in Roze bril | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

zalig Zalig gevoel hè vakantie!

Als ik even eerlijk mag zijn als iemand die jou toch vrij goed kent: ja je betn meer relaxed en ja je geniet echt meer. En das eigenlijk wat je al van in het begin verdient. Het komt allemaal goed, je zal je prachtige zoontje echt in je armen kunnen houden over een tijdje..En we zullen daar samen met jou fantastisch gelukkig om zijn!

Gepost door: Mom to be | 24-08-09

Jullie hebben zeker geluk met het weer deze zomer! Is altijd wat afwachten he aan de Belgische kust!

Naar waar gaan jullie dan juist? Wij gingen, toen ik klein was, altijd naar Nieuwpoort. Maar als Guy en ik nu gaan is het meestal naar De Haan, vind het daar echt prachtig!

Liefs

Gepost door: Elke | 25-08-09

De commentaren zijn gesloten.