01-07-09

Schot in beeld

Eigenlijk zou ik nu aan andere blogpost moeten schrijven. Deze is niet meer up to date. Ze is eigenlijk al anderhalve week oud, althans in mijn hoofd. En ik wel hem ook niet bannen van mijn blog omdat hij toch wel belangrijk is.

Vorige week maandag hadden we dus terug controle. Deze keer terug bij de vroedvrouw, omdat ik toch zo een lieve gynaecologe heb die me de tussentijdse controles bij de vroedvrouw laat doen ipv bij de huisarts zodat ik altijd mijn zoontje nog eens kan bewonderen.

Eerst naar goede gewoonte een plasje doen. Dan bloeddruk controleren: oeps weer wat laag, maar goed hij is altijd laag dus eigenlijk geen probleem. Ik heb er ook geen last van, dus geen zorgen in maken. Daarna op de weegschaal: 6kg bij van bij het begin. Perfect op het gemiddelde, vertelde de vroedvrouw. Dus J.

En dan piepeloeren naar ons zoontje. Hij was wakker en ik zag hem bewegen. Nochtans ik voelde hem niet. Dus aha, ik voel hem niet altijd als hij beweegt. De vroedvrouw had daar een verklaring voor. Zolang hij de randen niet raakt voel ik hem niet. Plus, mijn placenta ligt vooraan aan de buikzijde. Dat betekent dat hij al feller moet schotten voor ik dat voel. Want anders vangt de placenta de stampen op. En lap sie, daar wou hij het eens demonstreren. Een felle shop, en ja hoor die had ik gevoeld. Dat was wel plezant zo echt zien dat het echt wel hij is die ik voel.

We kregen de beelden mee op stick. En ook die van de vorige keer. Die waren wel een beetje teleurstellend. Ik had echt verwacht dat ik uitgebreide videobeelden zou te zien krijgen. Maar nee, steeds super korte fragmenten. Maar alé, we hebben toch iets hé ;-). Dus we kunnen niet klagen.

Hier een shot van op de stick (die van de vorige keer zet ik bij de 20wkn echo):

22_06_2009_09_01_45_6.22.2009.9.1.47_3

10:42 Gepost door Bokje in Roze bril | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Gelukkig Gelukkig Bokje dat alles zo goed gaat. Dat je eindelijk wel een roze bril op mag zetten.

Jullie krijgen een fantastisch mooi jonegtje het kan niet anders.

Blijf genieten.

Liefs saskia

www.eendagzwanger.blogspot.com

Gepost door: saskia | 01-07-09

Hey bokje...
Prachtig zo een echo he...
Ben blij dat alles goed gaat met u en je babytje geniet er nog fijn van...xxx...

Gepost door: San | 02-07-09

Blijven genieten vooral...
tanti zwaait enthousiast naar je zoontje!

Gepost door: Mom to be | 03-07-09

Heykes Zalig hé die echo's...geniet ervan!

Groetjes x

Gepost door: Vrouwtjelief | 04-07-09

De commentaren zijn gesloten.