18-01-09

Vierde IUI

Terwijl ik dit en vorige blogpost typ, zit ik in de wachtzaal van het CRG. Vandaag is het zaterdag 17 januari 2009, de dag van de vierde IUI. Mijn ventje heeft zijn onderdeel al gepresteerd. Momenteel zijn ze zijn levering aan het bewerken en om 10u30 is het aan mij. Alé, tis te zeggen aan de dame die de zwemmertjes van het ventje bij me zal binnenbrengen.

Het is de eerste keer dat het ventje erbij zal zijn. Het is de eerste keer dat het ook rustig verloopt. Het is een zaterdag. Dat verklaart het allemaal. Het ventje moet geen smoes vinden waarom hij te laat op het werk komt. Dat neemt al heel wat stress weg. En nu kon ik direct meegaan naar het CRG en hij kan bij mij blijven. Misschien brengt dat wel geluk.

 

 

Naar gewoonte nam ik plaats op de gynaecologische stoel. De counselor nam het speculum en plaatste het … ja waar moet ik er niet echt bij vertellen zeker ;-). Direct merkte ze op dat mijn baarmoederhals zich niet presenteerde zoals het zou moeten. Hij maakte blijkbaar een bocht van 90° en het plaatsen van het speculum was zelfs niet eenvoudig. Ze heeft die een paar keer moeten verzetten en dat deed niet echt deugd. Zelfs de stoel werd helemaal gekanteld, zodat ze een goed zicht had op … (vul maar weer zelf in ;-)). De eerste katheter volstond niet om in mijn baarmoeder te geraken. Ok, de andere dan maar. Dat waren we toch al gewoon hé (twee van de drie andere keren was het ook de andere katheter die nodig bleek). Oh … maar deze keer toch meer pijn dan de andere keren. Zo echt vrij sterke ongipijn. Gelukkig niet zo erg als mijn gewone ongipijn, maar toch duidelijk herkenbaar. Ook het inspuiten voelde ik. En het naspuiten van lucht was nu ook niet echt een verwenbeurt.

Maar kom, alles voor het goede doel. De zwemmertjes zijn erin geraakt en dat is het voornaamste. Nu moeten zijn alleen nog hun prooi “vangen”.

Nu is het weer gewoon afwachten en ja natuurlijk de rugbyballetjes opsteken. Keep the thumbs up!

decoration

14:29 Gepost door Bokje in Actie | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Hey,

Mijn duimen staan in elk geval helemaal hoog! Zal in jouw plaats wel hoop hebben nu. Met 3 eicelletjes moet het gewoon lukken hé...
"Geniet" jij nou maar lekker van de wachtweken en houdt de moet er in.

groetjes
Sterretje

Gepost door: Sterretje | 19-01-09

Hey Bokje,

Ik wens je vééééééél succes enne, geniet van de rugbyballetjes hé! ;-)))

Knuf,
Ikke.

Gepost door: Ikke26 | 19-01-09

Bokje,

Veel succes. Ik duim voor je dat het deze keer gelukt is. En als je heel veel geluk hebt wordt het misschien wel een tweeling.

Groeten,

Elly

Gepost door: Elly | 19-01-09

Hoi, heel veel succes weer voor deze ronde!! Sterkte met alle wachtdagen. Lekker afleiding zoeken en positief blijven!

Gr. Marijke

Gepost door: marijkeabc | 22-01-09

De laatste IUI het is nu of nooit! Ik duim ontzettend voor je, meisje.

Laat je niet ontmoedigen door de inseminatie die wat extra inspanning vergde, de zwemmertjes zijn waar ze moeten zijn, er wachten wrslk 3 uitnodigende eicellen op hen, dus dat feestje in je baarmoeder kan van start gaan. Wear them pink glasses, girl!

Gepost door: Mom to be | 23-01-09

Heykes Ik wens je heeeeel veeeeeeeeel succes!!!!!

Of weet je intussen al mss meer??

Groetjes x

Gepost door: Vrouwtjelief | 26-01-09

Heel veel succes in de zware wachtweken!! Nog een halve week en dan heb je hopelijk fantastisch nieuws!! Vervelend zeg dat de IUI zo moeizaam verloopt bij jou.

En wie weet misschien brengt het inderdaad geluk dat je vriend mee was deze keer!!!

Gepost door: Libelle | 29-01-09

De commentaren zijn gesloten.