05-12-08

Back to happy?

Het is weeral een eind geleden dat ik geblogd heb. En ook vandaag stond ik een tweestrijd om al dan niet te bloggen. Deze keer niet omdat ik ook emotioneel in een tweestrijd zit. Nee hoor, happy Bokje is weer helemaal terug.

Waarom zou ik ook droevig zijn? De pil heeft me “goed” gedaan. Oei, wat schrijf ik nu? Bokje, ben jij dat? Een pil die je goed doet???? Ik had het nooit gedacht, maar ja hoor, de pil heeft me deugd gedaan. Een maandje emotionele rust. Stabiliteit. Geen humeurwisselingen. Geen depressieve stemmingen. Geen wanhoopsgedachten. Niet prikkelbaar, kregelig, …. Het moet vast ook aangenamer zijn voor de omgeving. Ook op het werk voel ik me beter. Ik kan terug mijn baas “treiteren” en als hij me terug “treitert” kan ik het ook weer aan zoals vroeger.

Pas op, het “zwanger worden” overheerst nog steeds mijn gedachten. Ik ben nog steeds niet het Bokje van voor mijn zwangerschapswens (maar dan bestond Bokje ook niet ;-)). En ook de dagen dat ik de pil moest nemen heb ik afgeteld. De pilstrip aanvallen en vernietigen was mijn doel. Mission accomplished!!!

De verschrikkelijke angst die ik had voor de pilname bleek onterecht. Hoofdpijn heb ik nauwelijks gehad. Eén keer heel erg, maar toen had ik buikgriep. Dus vermoedelijk was niet de pil de oorzaak. Hij krijgt althans het voordeel van de twijfel. De tussentijdse bloedingen waarvan ik in mijn vorige post van sprak, bleken heel heel minimaal te zijn en hebben slechts twee dagen aangehouden. Dus ook een non-issue. Maar nu …

De angst is terug: Bang om terug die hormonen te slikken. Bang om terug die humeurswisselingen te maken. Bang om depressed te zijn. Bang om prikkelbaar te zijn. Bang om mensen af te snauwen zonder dat echt te willen. Bang om boos te worden op het minste. Bang om overal een drama van te maken. Bang om …. En een beetje bang dat de cysten niet weg zouden zijn. Lieve Sint, zorg jij ervoor dat ze weg zijn? Ben ik niet braaf geweest?           

En nu is het wachten op de russen. De eerste tekenen, roos slijmverlies bij het afvegen, heb ik deze morgen waarnemen. Dus ze zijn in aantocht!!! En dan spannend wachten om op cyclusdag 2 een bloedafname te doen en het verdict te horen. Opnieuw allemaal duimen!

En als zelfoppepper en teken dat ik wel happy ben, terug een happy feet afbeelding:

 

decoration

11:03 Gepost door Bokje in Roze bril | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Fijn om lezen dat je je nog altijd happy voelt en dat de pil je deugd gedaan heeft!! Ik begrijp je angst voor de hele molen die opnieuw begint heel goed! Als onze laatste 2 cryo's het niet redden begint voor ons ook alles opnieuw en ik zie daar toch ook heel erg tegenop eigenlijk..

Heel heel veel succes alleszins en geniet vooral nog even van je 'happy gevoel'

PS: mijn bril is voor van ver te zien..

Gepost door: Elke | 05-12-08

Yay, weer pinguins! :-)

Misschien moet je eens naar Menopur vragen, veel beter te verdragen!

Gepost door: Loeki | 05-12-08

Je houdt ons wel in spanning Kan je nu verder starten met IUI?

Ik ben zeker voorstander van meer happy feet: dus laat maar komen!

Gepost door: Mom to be | 09-12-08

De commentaren zijn gesloten.