18-11-08

Happy Bokje

Mijn blogje is vooral een uitlaatklep voor als het niet zo goed gaat met me of heel uitzonderlijk als het super goed gaat. En dat is niet helemaal eerlijk. Daarom nu deze post.

Een weekje gepild. Bij de eerste pil heb ik me letterlijk moeten forceren om ze in te nemen. Ik zag er vreselijk tegenop. De ironie van een pil te moeten nemen terwijl je zwanger wil worden, als eerste reden. Ten tweede de “angst” voor de effecten van de pil. Vooral hoofdpijn, waarmee ik vroeger dagelijks geconfronteerd werd bij pilname, boezemde me angst in. Pas om 22u slaagde ik erin de pil in te slikken, zelfs het ventje had me er eens aan herinnerd dat het echt wel moest.

De volgende ochtend al direct de tweede pil ingeslikt. Het is praktisch makkelijker om het in de ochtend in te nemen samen met mijn omnibionta pronatal tabletten en het zo dus niet te vergeten. Dagelijks mijn GSM instellen zoals bij de Pergotime is toch omslachtiger.

Ondertussen heb ik dus 7 pillen reeds binnen. Nog 14 te gaan. De aftelrace is goed begonnen. En goed nieuws: geen last van bijwerkingen. Eergisteren had ik voor het slapen gaan lichte hoofdpijn en onmiddellijk dacht ik “oh nee, het gaat niet beginnen hé”. Ik ben nogal een goede slaapster en ook deze keer lukte het me onmiddellijk in slaap te vallen. De volgende ochtend was niets meer te bespeuren van de hoofdpijn. Dus terug een happy Bokje.

En mijn humeur is ook helemaal opgekrikt. Ik voel me goed, ik kan terug alles aan, ik ben niet meer zo snel geprikkeld, …. Ik krijg ook opmerkingen uit mijn omgeving dat ik vriendelijk ben, dat ze me op een goede dag getroffen hebben, … en ze hebben gelijk. Ik ben terug happy.

Hopelijk kan ik het zo houden!

decoration

14:11 Gepost door Bokje in Roze bril | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

De dansende pinguïn: Bokje on ice Hihi, wat een grappig beeld bij je post: ik zie je al glibberen over het ijs op je kousevoetjes...Maar geweldig dat je je zo voelt meid. Hiep hoi! Zo moeten er meer maanden zijn hè. Ik denk dat je positivisme op me afstraalt hoor, voel me er alleszins door verwarmd...

Gepost door: Mom to be | 18-11-08

Wat heerlijk om te lezen als het goed met medebloggers en medewensers gaat. Meestal zijn het toch de negatieve verhalen die je leest. Bij mij ook, want dat is tenslotte de reden dat ik schrijf. Maar het is erg verfrissend om eens iets anders te lezen!

Liefs Doremi

[i]Elke dag heeft een gouden randje![/i]

Gepost door: doremi | 19-11-08

Hihi Bokje, die pinguin heeft bij mij toch ook de nodige "vibes" losgeweekt! Merciekes hé!

Gepost door: Loeki | 19-11-08

Hey Bokje

Eerst en vooral bedankt voor je lieve berichtje!!

Blij te lezen dat je je zo happy voelt:) Hopelijk kan je het inderdaad zo houden!!


Gepost door: Elke | 19-11-08

Leuk dat je een berichtje op mijn weblog hebt geplaatst! Jij ook heel veel succes met je IUI traject. Moeilijk allemaal he? Ik hoop dat je snel succes hebt!

Liefs Libelle

Gepost door: Libelle | 24-11-08

Via via ben ik hier beland en laat dus een berichtje achter...

Wat fijn dat je je goed voelt en dat de vervelende bijwerkingen van de pil achterwege zijn gebleven.

Ik hoop voor je dat de IUI snel aan mag slaan!

Liefs

Gepost door: onze grote wens | 24-11-08

De commentaren zijn gesloten.