07-11-08

Broekloeren

Donderdag 06 november 2008

 

decorationDe hele dag al aan het broekloeren. Leuke term, voor het eerst gehoord op mijn favoriete forum; idd ja DVO forum. Zij die niet thuis zijn in de wereld van “zwanger willen worden”, weten misschien niet wat het onmiddellijk is. Op de dag(en) dat je de russen verwacht, loop je meermaals gespannen naar toilet om te kijken of er al iets te bespeuren valt in je slipje; dus je bent op dat moment aan het broekloeren.

Tijdens vorige ronde waren mijn russen daar op donderdag en was ik eveneens gestopt met de rugbyballetjes op maandag. Bovendien hadden de russen me al meermaals laten weten, via de gebruikelijke pijn (ben nu gedrogeerd met twee Brufen Forte’s deze nonsens aan het typen) dat ze in aantocht waren. Ik heb dus alle redenen om aan te nemen dat ze eraan zouden komen. Ja toch?

Maar nee hoor, ze laten me in spanning. Ze lijken maar niet echt te willen landen. Die rotrussen, altijd moeten ze je pesten. Als je niet wil dat ze komen, zijn ze er in volle ornaat. En als je ze wenst, dan laten ze je wachten en houden ze je in continue spanning.

 

Vrijdag 07 november 2008

Gisterenavond net voor het slapen gaan, was er toch al iets te zien in het broekje. Maar pas deze morgen zag ik ze in volle glorie. Grrrrrrrr, moeten die nu vervelend blijven doen? Konden ze nu niet wachten tot deze namiddag? Nee, dan zou de fun voor hen eraf zijn.

Op dag 3 moet ik een bloedafname laten doen in het CRG. Als ze pas deze namiddag zouden geland zijn (NIET dus!!!!!) dan zou dat betekenen dat dag 3 maandag zou zijn. Dit zou praktisch veel beter voor me uitkomen. Ook de echo, dag 10, zou dan op een maandag vallen en zou beter voor me uitkomen. Maar dat plezier gunnen ze me ook niet.

Maar het goede nieuws is dan toch dan ik kan starten met een volgende ronde. Big smile!

 

decoration

 

08:59 Gepost door Bokje in Boosheid | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Heykes Ik kan je dan alleen maar veel succes wensen met je nieuwe poging!!!!!

Groetjes x

Gepost door: Vrouwtjelief | 10-11-08

stomme Russen ALs je ze wil, dan komen ze neit en als je leifst hebt dat ze uitblijven dan breken ze door.. Leer ze me neit kennen, de loeders!

Gepost door: Mom to be | 12-11-08

De commentaren zijn gesloten.