07-10-08

Op naar ...

… de tweede IUI.

Ja het resultaat was negatief. De orkaan in mijn hoofd zorgde voor een zenuwslopende dag. Ik kon het niet meer houden. Dankzij de DVO chat, ben ik mijn dag wel goed doorgekomen. Maar een bepaald moment, werd de spanning me te veel. Ik moest bellen. Ik moest weten waar ik aan toe was zodat ik vooruit kon. Vooruit met een zwangerschap of het meest waarschijnlijk vooruit naar een nieuwe poging. Dus trok ik mijn stoute schoenen aan en belde zelf naar het CRG. Eerst rotmuziekje, want alle lijnen waren bezet. Ik voelde mijn hart effectief in mijn keel kloppen. Zeker op het moment ik een vrouwenstem hoorde. En toch bereidde ik me op slecht nieuws voor.

 

En na de eerste zin wist ik al hoe laat het was. Het leek alsof ze rond de pot draaide “Mevrouw u hebt deze morgen een bloedafname komen doen om na te gaan of u zwanger bent?”. Ok, ik wist eigenlijk al genoeg. Ze bleef eerst zo even rond de pot draaien en zei uiteindelijk dat ze slecht nieuws voor me had. Het was negatief. Maar wonderwel, kon ik direct naar de volgende poging uitkijken. Direct vroeg ik naar wat me te doen stond.

 

Ik had geen behoefte om te wenen. Ok, ik was een beetje teleurgesteld, maar de gedachte “9/10 mislukt” had me zeer goed voorbereid. Ik heb geen traantjes gelaten. Ik wilde direct vooruit. Alle moed was er direct terug.

 

Bijna onmiddellijk na het “slechte” nieuws kreeg ik wel zeer goed nieuws op professioneel vlak. En dat heeft me echt wel deugd gedaan. Ik kon met een big smile terug verder de dag door. En dat heeft ook wel gemaakt denk ik dat de tegenslag minder hard is doorgedrongen.

Hoe dan ook, ik heb het steeds beschouwd als een eerste testrit en dat was het ook. Op naar de tweede proef!

 
Moed

 

21:35 Gepost door Bokje in Actie | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Via via ben ik op je blog terecht gekomen! Ook wij proberen om via het medsiche circuit zwanger te worden!!

Ik wens jullie alvast heel veel succes met het verwezelijken van jullie droom!

Elke

Gepost door: Elke | 08-10-08

Hallootjes Zo is het bij mij ook gegaan...exact hetzelfde...de eerste poging geloofde ik er niet in en was dus ook niet verbaasd bij een negatieve test...bij de 2e poging echter had ik direkt het gevoel dat het juist zat!!!!

Ik wens jou nu ook zo'n poging toe...we duimen hier voor jou!!!! Succes meid!!

Groetjes x

Gepost door: Vrouwtjelief | 13-10-08

Positive thinking Je leest het in de reacties, de eerste iui is de testrit en daarna ga je voluit. Op naar een zwangerschap. Toi toi toi!

Gepost door: Mom to be | 13-10-08

Ik duim hier voor jou!:))

Gepost door: daisy | 13-10-08

Rake klappen worden uitgedeeld! Hey Bokje,
rake klappen worden uitgedeeld tijdens zo'n telefoongesprek,ik vond die telefoongesprekken ook steeds zo verschrikkelijk,op een minuut tijd word je met je voeten op de grond gezet en je droom aan diggelen geslagen!
Neem tijd om dit verdriet te verwerken...

Warme groeten Jole

Gepost door: Jole | 14-10-08

De commentaren zijn gesloten.