27-06-08

How to make a baby?

Ons baby-project is zeer bewust gekomen. Eenmaal de beslissing genomen gingen we ervoor.

Zoals een zeer goede vriendin, lotgenoot, reeds schreef werd het "sex for life". Ik kan het niet beter omschrijven. Dit betekende voor ons dat onze frequentie van sex nodig moest worden opgedreven.  Ja, we horen niet toe tot die groep die sowieso 3 maal per week sex heeft. Vroeger speelde de vraag daarom wel eens door mijn hoofd "Zijn we wel een goed koppel?". Gelukkig heb ik die vraag al al lang affirmatief beantwoord. We zien elkaar super graag, we zouden niet meer kunnen zonder elkaar en we doen veel met en voor elkaar. Ook op fysiek vlak is er voldoende aantrekking om ons eigenlijk geen zorgen te maken. Dus JA WE ZIJN EEN GOED KOPPEL!!!

Ons "babyproject" verplichtte ons wel meer sex te hebben. Dit had wel een leuke bijwerking: meer sex hebben doet meer zin in sex krijgen. Maar ook nu nog blijken afgelopen maanden ons schema soms zeer strak te liggen. We benutten dus niet elke cyclus optimaal. Soms is dat ook bewust: bewust een rustpauze, bewust een moment om eens niet te veel te moeten hopen. Om minder pijn te voelen als het toch weer eens op niets is uitgedraaid. Bewust jezelf beschermen.

Het maakt ook precies niet veel uit. Veel sex, en sex op het juiste moment resulteerde toch totnogtoe nog niet in een embryo. Misschien hebben we er té bewust voor gekozen voor een baby. Misschien ben ik er te veel mee bezig geweest afgelopen maanden. En hoe langer het duurt, hoe erger het wordt. Het is niet evident om het los te laten. Ergens las ik dat er nog geen medicijn bestond om het te doen vergeten. Als iemand dit geneesmiddel toevallig kent, wil je het me dan aub laten weten. Ik slik het onmiddellijk.decoration

14:16 Gepost door Bokje in Liefde | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

September 2007 is toch nog niet in die mate dat je nu al moet gaan panikeren hé.
Weet je wij hadden al 2 kids, tamelijk snel gegaan - 2de maand en direct. Maar toen ik bezeten werd om nog een derde te krijgen en mijn man dan uiteindelijk het ook zag zitten geraakte ik maar niet zwanger! Na 8 maanden werd ik er zo bezeten van dat mijn man het niet meer zag zitten en we samen besloten om niet meer verder te doen. Er is dus nooit een derde gekomen.
De natuur zit raar in elkaar. 't Is natuurlijk makkelijk om te zeggen dat je er niet te veel mag mee bezig zijn, maar toch proberen om relaxt te blijven.

Gepost door: Patsy | 27-06-08

De commentaren zijn gesloten.